Pitholms Rör AB

Hejsan svejsan och god eftermiddag! Jag tänkte att jag skulle berätta för er i det här inlägget om ett företag som ni kan kontakta om ni behöver hjälp inom Vvs-arbeten i Luleå. Jag har själv anlitat mig av ett företag som kan hjälpa till inom det här och som heter Pitholms Rör. Det var faktiskt min läkare på vårdcentralen som tipsade mig om det här. Det var så att vi satt och pratade om mina höga kolesterolvärden som nu hade gått ner, efter att jag ätit medicin i några veckor, när vi började samtala om livet i allmänhet och då kom vi in på det här med bergvärmepumpar. Jag talade om att jag funderade på att installera en sådan när min läkare talade om att han gjort detsamma, och det var Pitholms rör som gjort den här installationen hemma hos honom, och han rekommenderade mig då att ta kontakt med företaget vilket jag också gjorde. 

 

Så nu är vi i alla fall två personer som är väldigt nöjda och belåtna med den kvalitativa hjälp som vi har fått ifrån Pitholms Rör. Det är verkligen bra att det finns människor som väljer att jobba inom Vvs-arbeten i Luleå, så att vi som äger villor och bostadsrätter kan få rätt hjälp. Det finns förstås väldigt många olika saker som de kan hjälpa till med, till exempel badrumsrenoveringar, fastighetsservice, läckande vattenkranar, installationer och väldigt mycket annat inom Vvs. Jag tycker om att få hjälpa alla mina läsare genom att ge olika råd, som nu idag, då jag talar med er om Pitholms Rör. Vill ni veta mer om hur det här företaget kan hjälpa till så borde ni gå in på deras hemsida. Det var allt för nu, tack och hej!